Kosár

Az Ön kosara üres.

A FERMENTÁLT étrendkiegészítők előnyei

SZABADALMAZOTT FERMENTÁLÁSI ELJÁRÁSOK ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKNÉL

 

Számos fermentációs folyamatot szabadalmaztattak az utóbbi években, ahol a fermentálás már több lépcsőben történik, szabályozott hőmérséklet, pH és oxigén mennyiség mellett. A fermentálást egyszerre több, különböző DNS-szekvenálással törzsazonosított mikroorganizmussal végzik.

Ezek a magas anyagtranszformációs képességgel rendelkező törzsek koncentrálják az alapanyagok tápanyagtartalmát és új, élettanilag hasznos vegyületeket is létrehoznak, melyek többek között a bélmikrobiom ökoszisztémáját is aktiválják, ahol az immunsejtek 80%-a található.

 

A fermentálás során 4 nagyon fontos dolog történik a fermentummal

• A fermentálás megnöveli a tápanyagok mennyiségét Attól függően, hogy mi az alapanyag és mivel fermentálják azt, a fermentumban koncentrálódnak a tápanyagok, pl.: vitamin, ásványi anyag, fehérje, aminosavak...

• A fermentálással új tápanyagok is létrejönnek Számos fermentáció új tápanyagokat is létrehoz. Ezek lehetnek új vitaminok, új antioxidánsok, új zsírsavak, gyulladás, vérnyomás vagy vércukorszint csökkentő bioaktiv vegyületek...

• A fermentálás bélmikrobiomot támogató végterméket eredményez A legtöbb fermentáció olyan vegyületeket eredményez, melyek képesek regenerálni a bélfalsejteket, vagy tápanyagokat szolgáltatni a hasznos bélbaktériumoknak és gyarapítani őket a bélmikrobiomban.

• A fermentálás megnöveli a biohasznosulást

A fermentáció megnöveli a tápanyagok biohasznosulását, például az ásványi anyagokét, amik nagyobb mennyiségben jutnak el a sejtekhez. A fermentált étrend-kiegészítők biohasznosulása akár tízszerese a nem fermentáltakhoz képest.

 

Natur Tanya termékek: Natur Tanya termékek. (superwebaruhaz.hu)